Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу определи като катастрофална нощ случилото се на "Анфилд". Лео Меси и компания загубиха с 0:4 от Ливърпул и след общ резултат 3:4 отпаднаха на полуфиналите в Шампионска лига. Случилото се е втори шок за каталунците в рамките само на година. Припомняме, че на 1/4-финалите миналия сезон Барса беше победил Рома с 4:1 в първата среща, но отпадна след загуба с 0:3 в реванша в Рим. 

"Това е още един кошмар като този от Рим миналата година. Знам, че е много болезнено за феновете, които дойдоха на "Анфилд", и за всичките ни други привърженици. Поздравявам Ливърпул. Вкараха ни четири гола и продължават, ние сме аут", коментира Бартомеу.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Нямам обяснение. Ще има време за размисъл, но е трудно да се обясни какво се е случило. Ще говорим и ще анализираме. Сега ни предстои и финал за Купата на Краля (б.р. - на 25 май срещу Валенсия). Трябва да победим, за да вдигнем настроението си", продължи босът на каталунците. 

"Сега сме подвластни на емоциите заради елиминирането. Това е втора година с катастрофална нощ. Трябва да се изправим. Ясно е, че ще бъдат трудни дни за всички", добави Бартомеу.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2018/2019