Днес стана ясен жребият за груповата фаза на тазгодишното издание на Шампионска лига. Безспорно най-неблагосклонна съдбата бе към Реал (Мадрид), Борусия (Дортмунд), Тотнъм и АПОЕЛ (Никозия) с Живко Миланов в състава си. Четирите тима се паднаха в Група "Н", определена от мнозина като "групата на смъртта".  

Спартак (Москва), където се подвизава Ивелин Попов, ще премери сили със Севиля, Ливърпул и Марибор. ЦСКА (Москва) с Георги Миланов пък ще има мечтано гостуване на Манчестър Юнайтед и Жозе Моуриньо на "Олд Трафорд". Другите съперниците на руските "армейци" са Бенфика и Базел.

В група "В" Байерн (Мюнхен) ще има тежката задача да се изправи срещу звездния отбор на ПСЖ. Компания на двата гранда ще им правят Андерлехт и Селтик. 

Шампионът на Англия Челси пък също ще им сложна задача още от самото начало на надпреварата. Съперници на "сините" в група "С" са Атлетико (Мадрид), Рома и Карабах.

Група "D" противопоставя Ювентус, Барселона, Олимпиакос и Спортинг (Лисабон).

Манчестър Сити на Хосеп Гуардиола ще премери сили с отборите на Шахтьор (Донецк), Наполи и Фейенорд. Най-слаба изглежда група "G", където са тимовете на Монако, Порто, Бешикташ и РБ Лайпциг.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И ВСИЧКО ЗА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА - ТУК!