Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти обяви, че е доволен от постигната победа с 2:1 над Лудогорец в мач от Група „В“ на Шампионската лига. Той посочи слабости на своя отбор и анализира играта на тима си. Италианецът заяви, че има неща, които могат да се дискутират за работата на съдията Крейг Томсън. Шотландецът даде две дузпи за Реал (Мадрид) – втората спорна, и не даде 11-метров наказателен удар за Лудогорец.
 
„Много тежък мач. Лудогорец игра по начина, по който беше срещу Ливърпул – с бързина и агресия. Допуснахме гол и трябваше да обръщаме мача. Добър резултат за нас. Доволен съм, че победихме“, обяви Анчелоти.
 
„Използвахме схема 4-4-2, като в някои случаи Бейл беше на крилото. Опитахме бързо изнасяне на топката и направихме хубави контраатаки. Нещата ни се получиха“, анализира треньорът на Реал (Мадрид).
 
„Дадох почивка на играчи, които играят повече от началото на сезона. Исках и да мотивирам останалите играчи, които получават по-малки шансове за изяви“, коментира италианският специалист.
 
„Има какво да се коментира върху работата на съдията, но като цяло, според мен, свири добре“, заяви наставникът на „белия балет“-
 
„Неприятното е, че отново получихме гол след статично положение. Така беше срещу Атлетико (Мадрид) и Реал Сосиесас. Работим в тази насока. Трябва по-добре да посрещаме топката на предната греда“, заяви Карло Анчелоти.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа