Треньорът на Септември Николай Митов заяви след домакинската загуба с 1:2 от Ботев (Враца), че на отбора му липсва постоянство в Първа лига. В предния трети кръг Септември спечели с 5:1 срещу Черно море.

„За мен едно проспано първо полувреме. Не знам дали голът, който допуснахме не ни пресече. Играхме, но не беше това, което искахме. Имахме три чисти голови положения през второто полувреме, но не вкарваме. Не можем да допускаме по този начин втория гол, защото, видяхте, че в 90-ата вкарахме. Допуснахме детски гол. Наблюдавах Ботев Враца в предишните мачове и мога да кажа, че въпреки че нямаха точка, те играха много добре във всички тях“, коментира Николай Митов след мача.

„Със смените търсех някаква промяна в отбора, но не се получи. Важно е да направим така, че да имаме постоянство. Ако го направим, ще е друг отборът. Трябва да минем и през това. И на мен не ми е приятно. Трябва да сме по-постоянни, да натрупаме няколко победи. Ще направим анализ на грешките днес, и ще излезем подготвени за мача с Левски. Всичко може да се случи. Ще видите в неделя“, каза още наставникът.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019