Треньорът на Септември Николай Митов изрази задоволството си от успеха с 2:0 над Верея в среща от 26-ия кръг на Първа лига. Специалистът сподели, че има известни забележки към играта на своите футболисти, но добави, че скоро неточностите ще бъдат изчистени.

"Важно е, че победихме. Взехме три точки. Не съм доволен от първото полувреме, но от второто - да. Имаше движение, въображение в играта ни”, зави Митов.

"През първата част играхме по-мудно, не търсехме толкова топката. Имахме ситуация да вкараме в началото. Ако беше влязла, щеше да е различно, но това не ни оправдава. Нормално е да изчистваме тези неща. Този тим се гради от 5-6 месеца. Дойдоха нови играчи през зимата, все още се напасваме един към друг. Изграждаме този тим. Когато завършим този процес, ще изглеждаме по съвсем различен начин”, добави още той.

"Доволен съм от постигнатото. Имаме 9 победи, направихме доста точки. Слушах и доста коментари, четях медиите през цялото време, не се очакваше това от Септември. За мен сега започва първенството”, завърши Николай Митов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА