Треньорът на Септември Николай Митов коментира поражението с 1:4 от Лудогорец в срещата от десетия кръг на Първа лига. "Направихме добро полувреме, вкарахме гол, но после след почивката не можахме да задържим топката, отпаднахме и физически. Като дадеш топката на такъв отбор и те наказва. Допуснахме и детински грешки. Имаме млади момчета, които грешат, но аз го знам", коментира Митов пред Диема Спорт. 

"Първото полувреме успяхме, но втората част нямахме тази увереност. В първите десет минути след почивката постоянно губехме топката. Ако бяхме задържали повече топката, можехме да вкараме и още", каза треньорът на столичния тим. 

Митов говори и за нападките на Веселин Минев, който беше под крилото му в Левски миналия сезон. Но специалистът не иска да отговори по същия начин на защитника. "Аз винаги съм спокоен, ако не можеш да носиш на напрежението, не ставаш за треньор. Няма какво да коментирам Веско Минев, каквото трябва съм казал, утре ще излезе. Няма какво да коментирам Левски", добави Митов и обясни за контузията на Георги Стоичков - "Той е с бъбречна криза, сега го стегна и на мача, след като през седмицата страдаше от нея."

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма