Треньорът на Септември Николай Митов беше изключително доволен от победата на тима с 2:1 над Черно море, а и с цялостното представяне през есенния дял на шампионата.

"Искам да поздравя момчетата за победата. Доволен съм. Доволен съм от цялостното ни представяне през първия полусезон. Имаме 23 точки, а като дойдох бяха само 3. Момчетата показаха характер и мъжество. Имаме много работа след Нова година, но друго е с 23 точки“, започна Митов.

"Има върху какво да работим. Не се заблуждавам. Сега градим нов отбор. „Ще има нови попълнения. Но това е нормално, ако искаме да вървим нагоре като отбор. На 3 януари като се съберем ще се знае и вие ще знаете. Ще има напускащи, но искам първо на тях да кажа и после ще разберете и вие. Нормални неща от футбола, но неприятни“.

„Ние искам да се задържим в елита и да продължаваме така като визия на клуба. Днес имахме период на терена - шест човека родени през 1998 и 1999-а. Това може само да ме радва. Това е политика на клуба и аз съм доволен“, каза за финал Митов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма