Треньорът на Септември (София) Николай Митов похвали футболистите си, въпреки че те изтърваха доста положения и завършиха 0:0 с гостуващия Локомотив (Пловдив) в мач от 28-ия кръг на Първа лига и от група Б на втората осмица. След този резултат столичани остават лидери в групата с аванс от две точки пред „смърфовете”.

“Има и такива мачове, жалко е, че не победихме. От играта съм доволен, особено през второто полувреме, когато изцяло доминирахме. Преди това показахме известен брак, но направихме една корекция и тя даде резултат. След почивката създадохме доста положения, но ни липсваше концентрация”, заяви Митов след мача.

„Играем мач за мач, не се притесняваме, че може да изпаднем. Аз съм свикнал да работя под голямо напрежение, искам да предам това и на футболистите, да имат самочувствие на терена. Целият отбор се труди в дефанзивен план и затова в 4 поредни мача нямаме допуснат гол. Не мислим за евротурнирите, стараем се просто да извличаме максимума от всеки мач и каквото дойде”, завърши наставникът на столичани.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА