Треньорът на Пирин Милен Радуканов, коментира домакинската загуба от Витоша с 1:2 и респективно изпадане във Втора лига. Той поздрави съперника си и заяви, че те са заслужавали победата повече, но са стигнали до нея малко незаслужено, визирайки съмненията за засада при втория гол на Бистрица.

"Поздравявам Витоша с победата. Днес заслужаваха повече победата, въпреки че я постигнаха малко незаслужено. Всички видяхте какво се случи при втория им гол. Футболистите ни са млади и имаше притеснение у тях. Искам да благодаря на футболистите за това, което правеха през цялата година. Благодаря на всички мои близки за търпението. Ще ми трябва дълга почивка, за да си почина след нервите, изхабени от тази година. Работих усърдно през цялото време. Надявам се всички президенти в България да се отнасят към треньорите така, както нашият. Благоевград за мен е втори дом. Сигурен съм, че ще работя тук отново", каза Радуканов.

"Винаги съм готов да работя за каузата Пирин. Не знам какво ще се случи утре. Ще видим какво ще се случи на среща с президента. Виждате до какво води този формат. Изпадаме с 30 точки. Аз съм ентусиазиран и имам желание да работя. Искам да се развивам. Аз съм с високо вдигната глава след всичко, което направихме. Гледам напред в бъдещето и ще търся предизвикателства, за да се развивам. Целя се още по-високо. Няма конкретни оферти, но знам, че няма невъзнаграден труд. Не искам да търся оправдания. Поемам своята вина. Гордея се с футболистите. Те могат да ходят с високо вдигнати глави. За съжаление, изиграхме най-слабия си мач накрая. Съжалявам, че съдията беше главен фактор днес. Имаше тенденциозно съдийство в някои ситуации", добави треньорът на Пирин.