Наставникът на Пирин Милен Радуканов беше недоволен от представянето на играчите си в мача с Локомотив (Пловдив), който бе загубен с 0:1.

"Ако Пирин измъкваше всички мачове, нямаше да сме тук сигурно. Необяснимо за мен първото полувреме им подарявахме топката Със страх и без самочувствие няма как да се играе. Колективна грешка при гола, след почивката тръгнахме да изравняваме, но ни беше трудно да вкараме, което си ни остава проблем", започна Радуканов.

"Днес не бяхме в най-добрата си светлина, трудно ще ни е и занапред. Тримата основни футболисти, които ни напуснаха, оказаха своето влияние. Но ни остава само да работим и няма какво друго да сторим", продължи треньорът на Пирин.

"Не знам защо дадохме такова голямо уважение на Локомотив (Пловдив). Най-слабото ни полувреме в цялата подготовка. Много ни липсва Антон Костадинов, когато го няма него, нямаме агресия. Оставихме Локомотив да разиграва топката, но явно това е заради първия мач. Не знам от къде дойде това притеснение", добави Радуканов.

"План Б е много труден, много ще ни е трудно. Много добре се включиха новите момчета, нямаме възможност да взимаме други футболисти. Чудеса от нас и някаква страшна класа не могат да се изискват. През тази пролет ще се стараем да измъкваме точките, нямаме класа да се надиграваме. Ще търсим обаче някакви резултати", сподели още треньорът.

"Всичко беше изплатено от ръководството, получихме и част от премиите. Остана само малко да се доизплати от бонусите. Но ограниченият бюджет ни пречи да вземем качествени играчи. Всичко от нас ще е на битка и раздаване. Намалихме драстично бюджета от миналата година и ще се борим", завърши Радуканов във връзка с финансовите проблеми на клуба.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма