Треньорът на Пирин Милен Радуканов остана бесен на главния съдия Валентин Железов, който свири загубата на "орлетата" от Черно море във Варна с 1:2. Той сподели, че е доволен от своите футболисти и ги поздрави.

"За съжаление загубихме трети мач поред. Нашите качества и възможности ги знам. Само поздравявам футболистите.Трети мач поред - друг главен герой. Срещу отбора на Пирин трети мач поред е жалко. Ние сме със скромни възможности. Опитваме да се надиграваме с Черно море. Но бутане, бутане. Отчаян съм доста да ви кажа. Той развали целия мач. Даже и колегите от Черно море са на същото мнение. За да не вкараме гол случайно, дава обратен тъч. Смях, смях. Много смях", каза Радуканов.

"Вкараха ни, изравнихме. Хубаво, допуснали сме грешки, но той не ни остава да играем. Тези тънките неща са ми ясни. Те са толкова плоски, че не знаят и как да го направят. Имаше ситуации и пред второто полувреме. Вкарахме гол, а той го отмени. Не видях Преслав какво направи, за да свири фаул. Хубаво, продължаваме да играе. Всички срещу Пирин ще играят. Най-лесно е. При нас се знае ситуацията. Продължаваме да се борим. До последно ще се борим. Как ще се случи и по какъв начин - ще видим. Да, лошо е, че не получаваме помощ от никъде. Определена група се борим и е трудно да се случи. Няма как срещу всичко да се борим сами. Ще продължаваме да го правим", добави треньорът на Пирин.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА