Треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов бе бесен след загубата с 0:3 от Левски на "Георги Аспарухов". Специалистът беше крайно огорчен от съдийството на Валентин Железов, който отсъди несъществуваща дузпа за "сините" при 0:0 през първото полувреме.

“Поздравявам отбора на Левски за победата и главния съдия. Да е жив и здрав и да продължава да се развива по същия начин. На скамейката и играчите на Левски ги хвана срам. Петият съдия е казал, че за първи път вижда такова нещо. Не знам какво свири.

Дойдохме, за да се борим, и до 30-ата минута се справяхме. След гола пък домакините не знаеха къде се намират. Такава игра от моите момчета не бях виждал”, коментира Радуканов.

“При нас ситуацията е много тежка. Опитвам се да повиша самочувствието на момчетата, но след такъв гол е трудно. Жалко е. Да, и при 0:0 на полувремето впоследствие Левски можеше да ни бие и с три, и с пет гола разлика. Беше ясно, че след като останахме с човек по-малко, е важно да не губим с голям резултат. Щом съдията е преценил, значи е имало червен картон. Той тази вечер взе само правилни решения”, допълни още треньорът на Пирин.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма