Пилотът на „КА-2 Рейсинг Тийм“ Константин Маршавелов (Mицубиши Лансер Ево 10) е сред заявените състезатели за четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, чийто домакин ще бъде Писта Бургас. В момента пловдивчанинът се намира на първо място в генералното класиране на най-атрактивната група – „Макси“, като води пред втория в класирането със седем точки.

През миналата година на трасето в Бургас Маршавелов приключи участието си още след първата тренировка. Проблем с трансмисията в автомобила Мицубиши Ево 10 бе причината двукратният шампион на България да не може да стартира в надпреварата преди година.

През този сезон Маршавелов има записани две победи и едно второ място. Той успя да спечели състезанията на трасетата в Хасково и Русе, а на състезанието в Стара Загора завърши на второ място.

Отборът на „КА-2 Рейсинг Тийм“ ще бъде представен също и от Иван Влъчков (Хонда Сивик), който е лидер в шампионата на серия „Туринг“. Третият представител на отбора ще бъде състезаващият се в Eneos Cup – Венцислав Станев, който ще стартира в Бургас също с Мицубиши Лансер Ево 10.