Треньорът на Монтана Ферарио Спасов обясни защо е решил да даде възможност за изява на част от резервите в мача с Ботев (Враца), който тимът му загуби с 1:2. Феро каза, че е запазил някои от титулярите си, защото са висели с картони и при евентуално предупреждение, са щели да пропуснат началото на новия сезон.

"Аз коментари за състава няма да правя, защото е в пълното ми право да пусна тези, които съм преценил. Имах шест човека с по четири картона и при всяко предупреждение, щях да се лиша от техните услуги за началото на следващия сезон. Не мисля, че тези, които играха, изглеждаха зле. Държахме домакините под напрежение и чак в края успяха да вкарат. До последно не беше ясен мача и момчетата съжаляват в съблекалнята. Това е последният мач, който трябва да се критикува. Нормално е Ботев да има по-голямо желание за победа, а при нас да беше намалено настроението след като загубихме шансове”, каза Спасов.

“През втората част на сезона се представихме добре и смятам, че ако не бяхме загубили точки срещу тимове, които изпадат, щяхме да сме най-малко на бараж, където мисля, че щяхме да се представим най-малкото достойно”, допълни Ферарио.