Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът на втородивизионния Монтана Ферарио Спасов бе доволен от играта на футболистите си, въпреки че те загубиха като домакини от ЦСКА с 0:2 на 1/16-финалите за Купата на България и отпаднаха от турнира.

“Не ни достигнаха може би самочувствие и вяра, че можем да бъдем равностойни на ЦСКА. Избрахме план, с който да затворим силните страни на съперника, който сработи до момента със статичното положение, след което последва първият гол. Ние също имахме два-три шанса, но не ги оползотворихме. Срещу отбор като ЦСКА няма как да имаш десет положения”, коментира Спасов след мача.

“Възможностите пред противника се откриха тогава, когато се отворихме. Отборът се помъчи да бъде равностоен, да изглежда стабилно. Успяхме в повечето моменти, но в крайна сметка индивидуалното майсторство донесе победата на ЦСКА. Аз съм доволен от представянето на момчетата. Нужна ни е не само победа над Арда, нужна ни е серия от добри мачове. Само така ще можем да постигнем целта си и да се завърнем в елита”, допълни наставникът на Монтана.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/19