ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Популярната руска телевизионна водеща докара до истински шок феновете на Тунис на мача срещу Белгия (2:5). Атрактивната блондинка се появи на трибуните с изключително предизвикателно облекло, което предизвика истинско възмущение от страна на тунизийците, които заради стриктното си мюсюлманско възпитание не толерират подобен стил на обличане при жените.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

От горната част на облеклото на Боня ясно се вижда, че тя се е появила на стадиона без сутиен и зърната на гърдите й ясно прозират под горнището. Феновете на Тунис бяха допълнително подразнени от това, че тв водещата развяваше знамето на Белгия и се радваше при всеки гол на „червените дяволи“.

Облеклото на Виктория Боня предизвика фурор на официалния й профил в „Инстаграм“, където събра повече от 26 000 харесвания. Част от феновете й коментираха с възторг избора на тоалет, но има и такива, които не одобряват външния вид на атрактивната красавица.

ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ КЪМ СНИМКИТЕ ОТ МАЧА
„Е, точно това не е облекло за жена, която скоро ще стане на 40 години! Повече би отивало на 18-годишна, която е дошла от село, за да покорява Москва.“

„Хубави нови гърди! Оценихме ги по достойнство.“

„Бедните хора. Вика, Вие не сте им дали възможност да гледат футбол.“

„Нова тактика, ц*ци за отвличане вниманието на противника!“

„Боня-силиконя.“

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ