Селекционерът на Сърбия Младен Кръстаич остана разочарован след загубата от Швейцария с 1:2 в мач от група Е на Мондиал 2018, но въпреки това благодари на руските фенове за подкрепата.

„Доволен съм от първото полувреме, в което играхме добре и открихме резултата. После наивно пропуснахме няколко положения. Колкото до решението на съдията да не даде дузпа в наша полза, не искам да го коментирам. Направете го вие, журналистите”, каза Кръстаич, визирайки ситуация в 66-ата минута с Александър Митрович, който попадна в нещо като „сандвич“ между Стефан Лихтщайнер и Фабиан Шер.

“Не мисля, че съперникът се стремеше към победата повече от нас. Мачът беше равностоен. При 1:1 направих офанзивни смени с желанието да пресираме активно, но не се получи. Благодарен съм на руските фенове за подкрепата. Сега ни предстои мач с Бразилия. Те са големият фаворит. Ние знаехме, че за да прескочим групата, трябва да победим в първите две срещи. Но вече ни е необходима победа над Бразилия. Радостта на швейцарците след головете? Не се занимавам с политика и не искам да коментирам”, завърши сръбският специалист.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ