Един от водещите български букмейкъри Winbet зарадва всички свои клиенти с най-новото си предложение за предстоящото Световно първенство в Русия. 

Самата оферта ще протече на 4 етапа, като от вчера е активен първият, който носи името #ПромоГруповаФаза. От компанията ще разяснят допълнително детайли за останалите три. 

С тази промоция Winbet предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти страхотната възможност да увеличат своята печалба с цели 10%, за да е пълно удоволствието от Световното първенство! 

Как може да увеличите своята печалба? Нужно е единствено да направите множествен залог, като изберете по една селекция от всички двубои от Световното Първенство за съответния ден.

Winbet #ПромоГруповаФаза с най-голямо разнообразие от пазари!

За да улеснят всички свои клиенти и нагледно да покажат как работи промоцията, от компанията са дали разяснения как точно се изчислява увеличението на печалбата. 

Например избирате да играете следните срещи: Мексико – Швеция, залагате да речем за победа на Мексико, Република Корея – Германия, тук най-логично е да предвидите победа на Германия, Швейцария – Коста Рика един добър и възможен изход е равенството и да речем победа за Бразилия срещу Сърбия.

Ако общият коефициент за тези пазари е 15.00 и заложите 20 лв ще спечелите 300 лв. Със супер предложението на Winbet обаче ще спечелите допълнителни 28 лв към вашата печалба – без допълнителни условия и разигравания... чиста печалба! 

Подробности тук: https://winbet.bg/promotion/promogrupi 

С тази изненада водещият букмейкър отново показа, че се грижи за своите клиенти! А какво са подготвили за следващите етапи от Световното? Следете www.winbet.bg, за да научите първи!