Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Белгийската компания „Крефел“, специализирана в продажбата на електротехника, ще претърпи огромни загуби заради геройското представяне на националния отбор на страната на Мондиал 2018. Както е известно, Белгия завърши на трето място, което е най-доброто представяне на страната в историята на турнира.

Един месец преди началото на световното първенството компанията предприеха рисков маркетингов ход. На всеки, който си купи телевизор в периода до края на шампионата в Русия, парите ще бъдат възстановени, ако „червените дяволи“ вкарат 15 гола.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Победата с 2:0 над Англия в мача за третото място на Световното означава, тимът на Роберто Мартинес напуска турнира с 16 отбелязани попадения. От „Крефел“ още вчера обявиха на официалния си профил в „Туитър“, че ще изпълнят обещанието си и ще върнат парите на хилядите клиенти, купили се телевизори в посочения период.

Огромният наплив предизвика срив в сайта на фирмата и на него имаше само служебно съобщение, че техниците опитват да възстановят работата на интернет страницата.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ