Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков анализира предстоящия финал на Мондиал 2018 между Франция и Хърватия. Според него „шахматистите“ ще заложат на защитен стил, който ще им позволи да контраатакуват „петлите“.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Явно ще бъде тежък мач за хърватите, по простата причина, че френският отбор доминира, пресира, но пък сме свикнали да виждаме много изненади във футбола. С много от моите колеги и приятели, тук в Москва, си говорим, че хърватите имат шанс срещу Франция, но пък от другата страна Франция има страхотен отбор“, коментира Камата пред БНТ.

„Хърватия ще се брани да не получи ранен гол и ще провокира френския отбор да ги атакува постоянно, за да остави пространства за контраатаки. Не вярвам, че физиката ще е голям минус за хърватите, тъй като те нямат какво да губят. Те направиха това, което много малко хора казваха преди първенството - финал. Хърватите ще играят 90 минути така, както те си знаят. Отбор, който ще покаже, че може да бъде равен с Франция", добави Христо Стоичков.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ