ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Скандал изглежда разтресе националния отбор на Хърватия след победата с 2:0 над Нигерия на Мондиал 2018. Днес се очаква лагера на тима и световното първенство да напусне нападателят на Милан Никола Калинич. Основните версии са две.

Официалната информация е, че 30-годишният футболист има контузия на гърба, която му пречи да играе и няма да може да използван до края на шампионата в Русия. Заради травмата той не е успял да влезе като замяна на Марио Манджукич срещу „супер орлите“. Калинич не е взел участие и във вчерашната тренировка на „шахматистите“.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Има обаче и друга страна на историята. Лекарят на националния отбор Немец не е потвърдил пред хърватските медии за контузията на нападателя. Според някои информации става дума за скандал. Никола Калинич демонстративно е отказал да влезе в игра на мястото на Манджукич и затова се е наложило на терена да се появи халфът Марко Пяца. Хърватските медии даже прогнозират, че нападателят ще бъде отстранен от отбора.

За момента няма изявление от страна на треньорския щаб и селекционера Златко Далич. Вероятно такова ще има по-късно днес, когато е предвидена пресконференция от 17:15 часа с участието на Милан Бадел и Шиме Върсалко.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ