ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Швейцарските футболни фенове изглежда са най-големите каръци на Мондиал 2018. Преди дни стана ясно, че някои от тях са тръгнали за световното първенство в Русия, но са се оказали блокирани във военната зона около Донецк.

Сега обаче беше разкрит нов случай на объркване на швейцарците. Част от тях се озовали в Ростов на Дон и опитали да си намерят хотела. Оказало се обаче, че ангажираните стаи се намират на 1234 км.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Привържениците на „кръстоносците“ след пристигането си в Ростов на Дон отишли на улица „Селиванов“, където трябвало да бъде хотелът. Оказало се обаче, че такъв липсва на адреса. Те веднага се обадили на телефон 112, за да подадат сигнал за измама.

Такава обаче няма. Проверката показала, че грешката е на швейцарците. Вместо да ангажират хотел в Ростов на Дон, те са наели такъв в Ростов Велики, който е отдалечен на повече от 1200 км.

Все пак органите на властта са помогнали на футболните фенове да си намерят стаи в Ростов на Дон, за да могат да се насладят на изявите на своя национален отбор срещу Бразилия (1:1).

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ