ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Британският поп изпълнител Роби Уилямс най-накрая изплю камъчето и разкри защо е показал неприличен жест по време на представянето си на церемонията по откриването на световното първенство по футбол в Русия на стадион „Лужники“ в Москва миналата седмица. 44-годишната звезда бе хванат от камерите как размахва среден пръст по време на една песните си и предизвика поредица от негативни коментари по свой адрес, както и въпросителни към кого е бил насочен неприличния жест. Самият той разкри, че не може да повярва какво е направил и всичко се е случило, защото е бил под голямо напрежение преди изявата си на пълния до краен предел стадион.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Помислих си колко важно е наистина при такива прояви да не допускам международни провали. Имаше една минута до началото, затова си отброих една минута. Не мога да повярвам на това, което направих!“, сподели Роби Уилямс за неочакваната си издънка.

„Признах пред моя мениджър, че нещо блокирах и реагирах по този начин“, допълни британецът, който изненада милиони зрители със средния си пръст миналата седмица.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ