ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Властите в Русия се сблъскаха с изключително любопитен случай по време на световното първенство в страната. Китайска гражданка се оплакал, че била съблазнена от двама аржентинци, които правили секс с нея, а след това качили видео в интернет. На всичко отгоре се оказало, че не са аржентинци, а арменци.

Ван Нин се запознала с двама мъже, които се представили за аржентинци, във фен зоната на Мондиала. Тройката си допаднала и от приказка на приказка се озовали в хотела на въпросните мъже. Започнала оргия, но по някое време китайката видяла, че единият от двамата прави снимки и видео. Помолила да бъде изтрито.

След като напуснала хотела жената все пак решила да подаде жалба в полицията, тъй като не била сигурна дали записа е изтрит. Органите стигнали до двамата мъже, които се оказали арменци, а не аржентинци.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Единият от тях бил Самвел Аратюнян от Пятигорск, който обясни своята гледна точка. 

"Не разбрах жената, заради езиковата бариера. Затова не съм изтрил видеото. Тя беше много доволна от преживяването и дори ни остави 30 долара, за да се почерпим с коняк", казал пред полицията арменецът.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ