ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Нов пожар гори в националния отбор на Аржентина. Този път е на личностна основа между селекционера Хорхе Сампаоли и нападателя Серхио Агуеро. Новината беше обявена от журналиста Хасе Алварес Айя от телевизия „El Chiringuito“.

„Кун Агуеро няма да играе в мача срещу Нигерия. Сампаоли ще го накаже заради събитията от последните дни, но официалната версия ще бъде, че нападателят е резерва по спортни причини. Така на терена няма да бъде авторът на единствения аржентински гол на Мондиал 2018, който направи два добри мача“, написа журналистът в „Туитър“.

След мача с Хърватия (0:3) Сампаоли отправи критики към играчите. Това пък предизвика ответна реакция от Агуеро, който заяви: „Сампаоли да говори каквото си иска!“

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Не е ясно каква е позицията на лидерите на „гаучосите“ Лионел Меси и Хавиер Масчерано, които се очаква да наредят титулярния състав за мача с Нигерия на 26 юни в Санкт Петербург.

Както е известно, след загубата от Хърватия в лагера на Аржентина имаше истинско сътресение. Играчите поискаха смяната на треньора, а начело на тима да застане мениджъра на националния отбор Хорхе Буручага. От футболната федерация обаче бяха категорични, че Сампаоли остава на поста си, тъй като има неустойка от 20 милиона долара.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ