ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Напрежението върху Неймар като лидер на националния отбор на Бразилия на Мондиал 2018 е огромно, но влияе и върху близките му. Сестра му Рафаела Бекран дори е колабирала по време на мача с Коста Рика, спечелен от „селесао“ с 2:0 по драматичен начин с два гола в края.

След второто попадение на бразилците, реализирано от Неймар в седмата минута на добавеното време, сестра му е почувствала слабост и се се сринала на трибуните в Санкт Петербург. Наложила се е намесата на екипа за спешна помощ на стадион „Крестовски“. Лекарите успели да я свестят и тя вече е в добро състояние.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Звездата на ПСЖ е изключително близък със сестра си. Лицето й е татуирано на дясната му ръка, а футболистът в последните години редовно се контузва в периода около нейния рожден ден и присъства на празненството. Това пък доведе до подозрение, че вероятно Неймар в някои от случаите преувеличава травмата си, за да бъде на празника на Рафаела Бекран.

Напрежението, което тегне над звездата на „селесао“, заради преследването на шампионската титла в Русия, можеше да бъде разпознато отчетливо след края на мача с Коста Рика. Тогава Неймар се срина на терена, а от очите му течаха сълзи. След срещата той беше подложен на сериозна атака в социалните мрежи заради симулацията си в 77-ата минута, с която опита да спечели дузпа. Той дори получи такава, но след употребата на видео асистент рефер съдията Бьорн Куйперс промени решението си.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ