ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Виктория Лопирева е сексапилната посланичка на Мондиал 2018 и с присъствието си нажежи градусите по време на откриването на Световното.

Русия разби Саудитска Арабия с 5:0 в първия си мач, а Лопирева вече мисли за следващото препятствие – Египет. За целта красавицата отправи молба не към кого да е, а лично към президента Владимир Путин. Той бе на двубоя на откриването и видя блестящата победа срещу Саудитска Арабия.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Според ослепителната рускиня присъствието на Путин е подействало на футболистите, които са си свършили перфектно работата. И моли следното: „Владимир Владимирович, елате на Русия - Египет, моля ви.”

Лопирева дори дава добър пример с президента на Швейцария, който бе на трибуните при равенството 1:1 срещу Бразилия: „Поздравих президента на Швейцария за добрия резултат срещу Бразилия. И наистина - как да загубиш, когато на трибуните е президента на страната?„

За съжаление Владимир Путин няма да може да присъства на двубоя поради изключително плътния си делови график, обяви по-рано днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ