Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше доволен от успеха с 3:0 над Ботев (Пловдив), който увеличи преднината на пет точки пред втория ЦСКА.

"Първото полувреме играхме с настроение. Създадохме доста остри атаки. Целта беше за създадем повече. Очаквах по-труден мач, тъй като Ботев е балансиран отбор. Явно си имаха едно на ум заради полуфинала за Купата другата седмица. Първото полувреме ни затрудниха, но успяхме да вкараме два гола и си решихме нещата. Второто просто беше продължение на първото, но по-скоро задържахме топката и имахме по-малко острота в атаката, тъй като 2:0 е задоволяващ резултат, но накрая вкарахме трети гол. Заслужена победа", започна Стоев.

"Определено съм доволен, че вкарахме пет гола в последните ни два мача. Всеки футболист, когато пропуска и не побеждава, не се чувства уверен. Целта е да си възвърнат тази увереност, която бяха по-загубили. Донякъде вкарват спокойствие тези пет точки преднина, но ни чакат тежки мачове. Имаме три гостувания, които няма да са лесни. Всичко зависи от нас. Трябва да ги изиграем на ниво, за да бъдем спокойно, но сега не сме. Играчите ми могат повече", сподели още треньорът на Лудогорец.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019