Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде своето мнение след равенството 1:1 с Левски. Той бе много разочарован след този резултат, като сподели мнение, че съдията се е оказал фактор в двубоя.

"Тръгнахме да играем с пасове в дълбочина, което бе грешка, при положение че по едно време бяхме с човек повече. Както винаги, така и този мач, съдията се оказа фактор. Нямаше никакъв фаул при гола на Левски, но съдията така е решил. Може да бъркам, но ситуацията я видях добре. Някой път дребни неща обръщат мача. В такива моменти емоциите надделяват. Беше много важно да вземем този мач, поведохме, изгониха им състезател. Ако бяхме вкарали, щеше да е друго. На какво да отдавам решението на съдията? На грешка, на какво да го отдавам...", каза Стоев.

"Искахме бързо да затворим мача, което беше грешка. Лошото е, че за мача с Ботев окомплектоването на отбора става много трудно. Дайте да мине двубоят на ЦСКА и после ще говорим. Марселиньо има мускулен проблем и няма да играе до края на шампионата", добави специалистът. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019