Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция в Разград преди ключовия мач за титлата срещу ЦСКА. Двубоят от 33-ия кръг на Първа лига е в събота от 20:15 часа на стадион "Българска армия". Преди него Лудогорец води с 3 точки на "червените". 

„Неминуемо мачът с ЦСКА е решителен, мач за шампионската титла. Играем срещу конкурента, мач за три точки, няма как да не бъде решителен", коментира Стойчо Стоев на пресконференция в Разград.

„И самите футболисти оценяват важността на двубоя. Този мач може да реши шампионската титла. Мотивацията е на пределно ниво, не се съмнявам в това. В момента не мога да конкретизирам кой ще е най-важният фактор за решаването на двубоя. Двата тима си преследват целта", продължи наставникът на "орлите". 

"Ясно ми е, че ЦСКА ще имат огромната подкрепа на феновете си, ние сме свикнали да играем в такава обстановка. Публиката ще е импулс за тях. По какъвто и начин да подходи ЦСКА, по-важен ще бъде нашият подход и да неутрализираме техните силни страни, които знаем добре. И да използваме потенциала си", каза Стоев.

"На преден план е мачът с ЦСКА, а не би трябвало да гледаме какво се е случило преди. Всеки човек се опитва да коригира нещата, които не са се получили в предишни срещи. Това е мач, в който не можем да говорим какво лице ще покажем, по-важно е какъв ще е крайният резултат”, добави 56-годишният наставник на Лудогорец.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019