Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев даде интервю пред клубния сайт на "орлите". Той говори за наказания Козмин Моци, като коментира и предстоящите двубои на шампионите. 

"Тренираме нормално, всички са здрави. Нямам проблем със състава. Взел съм решение кой ще замени Моци почти веднага, но исках в седмичния цикъл да доуточня дали изборът ще ми е правилен. Доста се изприказва за Моци. Слушах най-различни тези, мнения… Изблик на радост, нищо повече. Да приемем, че е било пред феновете. По някакъв начин това се коментира като провокация. Самите действия на Моци са нормални. По никакъв начин не е провокирал публиката, но всяка една радост, изразена пред друга агитка, се приема като провокация", каза Стоев.

"Ботев е доста добре комплектован отбор с нелоши състезатели, които практикуват привлекателен футбол. Надявам се да стане спектакъл за зрителите, да останат доволни. Надявам се да победим. Съмнявам се, че мачът за Купата, който изиграха, ще ни даде предимство. Те гонят Купата и четвъртото място. Не мисля, че ще отпишат този двубой", продължи той. 

"Дали ще съумеем да ги спечелим, нямам представа. Но ще направим всичко възможно да успеем. За нас всеки двубой е важен и няма как да ги подценяваме", допълни специалистът по повод предстоящите визити на Берое, Черно море и ЦСКА.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019