Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори след контролата срещу Триглав, спечелена с 4:0 в Австрия. Той коментира и жребия в Шампионската лига, където шампионите на България ще срещнат Ференцварош в първи квалификационен кръг. 

"Първите ми впечатления са разнопосочни. Имахме хубави моменти, които бяха повече. Хареса ми най-вече, че имаше бързина в атаката ни, повече скорост. Не навсякъде бяха с добър завършек, но се стараеха. В интерес на истината първото полувреме създадохме повече положения, а второто вкарахме голове. Сега сме в период на подготовка, че е твърде рано да се говори нещо по-конкретно. В следващите контроли се надявам да се развием като начин на игра, за да бъда по-конкретен в отговорите си", каза Стоев.

"Давам шанс на всички играчи и ще продължа да им давам, но някъде ще започна да сглобявам и състав за мачовете, които ни предстоят. Хубавото е, че това, което виждам на този етап ми дава повече позитиви от старанието на футболистите. Постепенно новите се интегрират. Икоко физически не е подготвен, за да го използвам по-дълго време. Дан Битон постепенно съумява да се справя и другите го приемат. Мавис Чибота имаше лек проблем и ми се иска събота да играе. Не мога да ви кажа нищо конкретно за нови футболисти."

"Тежък съперник е Ференцварош. Гледайки съперниците, от три силни отбора – два се срещнаха. Няма как да го променим и е важно да се подготвим добре, тъй като е сериозен отбор. Гледах вече един мач на запис. Нека не бързаме за втория кръг, тъй като първите ни насоки са да отстраним Ференцварош. Това ни е мачът, върху който сме фокусирани", добави още специалистът пред "Диема спорт".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019