Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори след повече от изразителната победа в първата лятна контрола на тима с 12:1 над Надежда (Доброславци). Специалистът обяви, че се надява на още нови попълнения, като коментира и учебната игра.

"Това си беше учебна игра. Исках просто да видя в какво физическо състояние са най-вече, ясно ми е, че след пет дни няма как да са на добро спортно-техническо ниво. При повечето е имало едно добро физическо натоварване. Тичането при нас не е типичното тичане, което уморява футболистите до втръсване. Предполагам, че при повечето български треньори е така. Комбинираме тичането, игрови упражнения, вкарахме и тактически елементи, има разнообразие. Това е шестият ден от подготовката", каза Стоев.

"Определено искаме да развиваме фланговите атаки, тъй като имахме слабост в това отношение през пролетта. Стремим се да коригираме и бързината при изнасянето на топка от защита, което все още не ми се получава. Доста работа свършихме със скаутското звено - харесахме дадени футболисти, които се надявам да се развият като трансфери. Все още не мога да ви кажа нито позиции, нито имена. Имаме нужда и се надявам да се случи",  добави специалистът.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019