Бившата звезда на Лудогорец Жуниор Кайсара гостува на "орлите" в Турция, научи БЛИЦ СПОРТ. Бразилецът снощи е посетил хотела, в който шампионите на България отседнаха докато са на лагер в курорта Белек - "Корнелия Даймънд". 29-годишният Кайсара бил много щастлив от срещата си с бившите си колеги. 

Защитникът продължава да защитава цветовете на Истанбул Башакшехир. Кайсара заиграе за турския клуб през 2017-а, след като преди това беше в Шалке 04. През лятото на 2015 г. Лудогорец осъществи голяма сделка, продавайки бразилеца в германския клуб. 

Вчера "орлите" започнаха тренировките си в Белек. В четвъртък вечерта шампионите проведоха първо занимание в базата си в хотел "Корнелия Даймънд". В петък сутринта футболистите, които се присъединиха към тима на турска земя, минаха функционални изследвания и фитнес тестове.

Първата контрола на Лудогорец в Белек е на 15 януари срещу румънския Ботошани.

На 18 януари шампионите срещат унгарския Хондед, а четири дни по-късно първенеца на Румъния ЧФР Клуж. За 25 януари е предвидена контрола с лидера в полското първенство Легия Гданск.

На 1 февруари Лудогорец се изправя срещу руския Ахмат, а на следващия ден е последния спаринг на турска земя - срещу шампиона на Сърбия и участник в Шампионската лига Цървена звезда.

Лудогорец се прибира в България на 3 февруари 2019 г.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019