Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира нулевото равенство с ЦСКА в Разград. Той изрази мнение, че атаките на "червените" по съдиите и главно изказванията на Любослав Пенев срещу реферите са тактика, чията цел е да оказва натиск. 

"Не очаквайте от мен да правя някакви спортно-технически анализи на играта. Само ще кажа на футболен жаргон, че скрихме топката на ЦСКА. Проблемът на Лудогорец е самият Лудогорец. Ако футболистите играят както могат, няма да бъде проблем да спечелим шампионската титла. Днес ясно се видя, че сме доста по-класен отбор от съперника. Ако някой има съмнения, нека да гледа на запис второто полувреме. И да бяхме победили, нямаше как да отваряме шампанското, тъй като до края на първенството има още доста мачове. Всеки отбор може да загуби точки и почти сигурно това ще се случи. Може в следващите кръгове разликата между нас и втория в класирането да набъбне", каза Петричев.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

На въпрос как ще коментира атаките на ЦСКА по съдиите преди мачовете от Първа лига, той отговори: "Това е тактика за оказване на натиск на съдията преди двубоя. За да бъде той под напрежение. Това не е нещо за първа година. Ние сме постоянно обект на атаки в последните години. Смятам, че виждате, че рядко си позволяваме да реагираме, пък да коментираме съдийството още по-малко, въпреки че не са малко случаите, когато сме били ощетени."

"В Лудогорец винаги е имало напрежение. Не знам защо си мислите, че при нас няма напрежение. Напротив, има. Виждате, че и публиката ни става все по-взискателна. Използвам случая да благодаря на хората днес. Видяхте, че и те приемат мача като битка. През по-голямата част от времето нашата публика подкрепяше сериозно отбора. Поздравления за феновете на Лудогорец. От година на година се увеличават се, а след години, ако задържим нивото, ще се радваме на изключително сериозна подкрепа от трибуните", добави Петричев. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019