Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира загубата с 0:1 от ЦСКА и отпадането от турнира за Купата на България на 1/4-финал. Шефът в разградския клуб се закани в събота "орлите" да покажат много по-добра игра.

"Не съм човекът, който може да каже защо загубихме. Не отговарям за това как да се представя тимът на терена. В събота мачът ще бъде различен, ще имаме друг подход. Стойчо Стоев е достатъчно опитен, за да направи промени. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Всички мачове са важни, най-малкото заради хората, които бяха дошли на стадиона. Очевидно Купата не е нашият турнир, целта ни сега е да станем шампиони. 

Футболистите със сигурност осъзнават, че днес не играха на добро ниво и очаквам да го направят в събота. Имаме доверие на спортно техническия щаб и очаквам след два дни да е различно.

Имаше спортни моменти, но и в двете страни. С Любо Пенев си говорехме за това в тунела. И те имат претенции, и ние имаме, но не мисля, че съдийството опорочи мача", коментира Петричев пред медиите след двубоя в Разград.

Припомняме, че двата тима играят за първенство тази събота от 17:15 часа, като Лудогорец има три точки аванс на върха пред ЦСКА.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019