Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не е доволен от равенството 0:0 с ЦСКА на стадион "Българска армия". Този резултат запази преднината на "орлите" от три точки пред "червените". До края на първенството остават още три кръга. 

"Една крачка повече направихме, но не достатъчна. Ако бяхме били, щяхме да сме шампиони, но има три мача и много неща може да се случат. Все пак вървим към нашата цел - шампионската титла на България. Сами си направихме животa сложен през този сезон, можеше да сме отворили вече шампанското. Бях сигурен, че няма да загубим този мач. Познавам момчетата, видях настройката им преди срещата, като дадоха битката. Не смятам, че са били стъписани в първите минути. Просто имаше обичаен домакински натиск. Срещу нас имаше отбор, който иска да стане шампион, тъй като над десет години не са ставали шампиони", сподели Петричев.

"Не съм доволен от този резултат. Oтносно дузпата (б.р. - Али Соу не успя да вкара), която беше пропусната, беше прекалено рано в мача и имаше достатъчно време. Виждате какви обрати се случват в Европа. Aко ни бяха дали дузпа, можеше и да победим. Мястото на Стойчо Стоев не се коментира. С него се работи в дългосрочен план, като моля ви се, да няма спекулации", подчерта шефът в Лудогорец.

"Отстъплението е при нас. Конкуренцията не е направила нещо повече. За да има още битка за титлата, е заради грешките на Лудогорец. Имаме яснота къде сме сбъркали, но ще коментираме след сезона, когато направим още по-голям анализ. Дали Лудогорец е вече шампион? Вие вярвахте ли, че Тотнъм ще отстрани Аякс. Трябва да уважаваме футболния Бог. Ние ходим често на църква", добави с усмивка Петричев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019