Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори преди заминаването на тима на лагер в Австрия. Той коментира миналия шампионат, както и целите на "орлите".

"По-различното този сезон е, че футболистите имаха по-малко време за почивка, което носи известен дискомфорт. Ние си имаме процедура, която следваме - първи лагер в България, втори в Австрия, за съжаление първият е по-кратък. Сега заминаваме за Австрия, където предстои да изиграем четири контроли. Ще използвам клишето, че това е отворен процес (б.р. - трансферите). Някои преговори са по-напреднали, някои не толкова, но колегите наистина свършиха огромна по обем работа, пътуваха хиляди километри, наблюдаваха десетки мачове. Това, което се искаше от тях, са го свършили. Ако има нещо ново, с удоволствие ще го съобщим", каза Петричев.

"Аз още в края на шампионата ви казах, че ние ще искаме да играем нападателно, агресивно. Да играем този футбол, който спечели симпатиите на хората. В това отношение няма промяна в политиката, тя е била една и съща през последните 8-9 години, в които Лудогорец е в елита на България, така че ще продължим по същия начин."

"Няколко пъти имах възможността да кажа, че ЦСКА беше близо до нас благодарение на грешките, които ние сами допуснахме. Ако проследите хронологично, ще видите, че загубихме много лесни точки, които ако не бяхме загубили, Лудогорец щеше да стане шампион много по-рано и респективно футболистите щяха да имат повече време за почивка. Така се случи, че първенството стана завързано и то благодарение на нас", добави още шефът в разградския клуб.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019