Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира критиките към съдийството в родното първенство. Към "хората" в черно скочиха от няколко наши клуба, но Петричев ги посъветва да влагат същата енергия за доброто на отборите си, отколкото да я хабят в атаки срещу съдийството.

"Ако колегите от другите клубове влагат енергия, за да управляват и да развиват своите клубове, толкова колкото влагат в усилията да коментират съдийството и да обикалят по студиата и да дават интервюта, може би доста по-лесно ще им върви работата. Например ми прави впечатление, че през последните 2-3 седмици се създаде уникална истерия по отношение на съдийството.

Може би колегите от другите клубове в известен смисъл имат право, чувстват се ощетени, защитават си тезите, но аз лично започнах да си мисля, че целта на създаването на тази истерия е да се насади някакъв страх у съдиите и от това нещо да бъде потърпевш Лудогорец. Съдиите са хора, нормално е когато са под един такъв натиск да допускат все повече и повече грешки.

Ако тази истерия продължи нищо добро не ни чака. Това, че ние не влизаме в ролята на кресливия хор, не означава, че ние не сме били потърпевши", коментира Ангел Петричев на официалното представяне на новата екипировка на Лудогорец.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка