Лудогорец потвърди новината на БЛИЦ за привличането на голмайстора на израелското първенство Мавис Чибота. "Клубът продължава да изпълнява дългосрочната си стратегията за селекция. След привличането на опитния боец Станислав Манолев късно снощи ръководството на шампионите финализира трансфера на голмайстора в израелското първенство от Бней Йехуда - Мавис Чибота", съобщиха "орлите" на сайта си. 

Талантливият нападател, който бе желан от няколко именити отбора в Европа, бе цел на селекционния съвет на ПФК Лудогорец. След дълги преговори сделката стана факт и конгоанският национал ще облече екипа на седемкратния шампион.  

Договорът на Мавис Чибота влиза в сила от лятото на 2019 г.

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

"Нападателят е наблюдаван дълго време от специалистите в Селекционния съвет. Те препоръчаха да се започне офанзива по неговото привличане. Във финалните преговори се включи и собственикът на клуба Кирил Домусчиев", написаха още от Лудогорец.

Мавис Чибота има впечатляващи показатели в Бней Йехуда. В настоящото първенство е отбелязал 10 гола с 4 асистенции в 22 мача. В миналия шампионат за 39 срещи е вкарал 9 гола и е реализирал 8 асистенции.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка