Taлантите на Лудогорец до 19 години разгромиха с 8:0 гостуващия Ботев (Враца) в двубой от десетия кръг на Елитната юношеска дивизия. С хеттрик се отличи Георги Стоянов, който реализира хеттрик. Момчетата на Юри Васев започнаха устремно срещата и още в 13-ата минута Георги Стоянов изведе хубаво Андриан Димитров, той без забавяне продължи към Мартин Милков и крилото стреля точно за 1:0. 

Само две минути по-късно Цветослав Петров демонстрира чудесен поглед върху играта и с едно докосване даде пас, който разкъса отбраната на врачани. Стоянов овладя, нахлу на скорост и с добре премерен шут по земя намери далечния долен ъгъл за 2:0. В 32-ата минута Милков проби добре отляво и подаде на Вълчев, той пък намери точно Стоянов, който от близо заби топката в мрежата, за да направи резултата класически. В 37-ата минута отново Милков изведе добре Цветослав Петров, който с неособено силен, но  много точен удар реализира за 4:0.

Още на почивката и в първите минути на второто Васев направи всичките разрешени четири смени и докато тимът отново започне да действа в демонстрирания добър синхрон, изминаха 20 "сухи" минути. В 66-ата минута влезлият от пейката Димитър Митков се извиси над всички в наказателното поле и с глава ефектно прати топката в мрежата за 5:0. 

В 74-ата минута самият той се освободи хубаво от персоналния си пазач, напредна и отлично намери Хюсеинов в наказателното поле, който отбеляза за 6:0. Десет минути по-късно отново Митков порази целта за 7:0. Последното осмо попадение в срещата реализира Стоянов. В 85-ата минута халфът изстреля истински снаряд от далеч, с който не остави шанс на вратаря на гостите.