Лудогорец приема Верея в мач от осмия кръг на Първа професионална лига - от 20:00 часа. Шампионите ще се стремят да запишат изразителна победа, с която да вдигнат самочувствие преди тежкия сблъсък с Байер (Леверкузен) в Лига Европа през следващата седмица (на 20 септември от 22:00 часа). 

След неубедителния старт в първенството, Лудогорец започна да напипва верния ритъм и в последните си 4 срещи преди паузата записа 3 победи и 1 реми, като успя да се задържи близо до лидерите Левски и ЦСКА. Сега в Разград се надяват паузата да не се е отразила негативно на играчите, които да продължат възходящото развитие в представянето си.

В същото време Верея е на противоположния полюс. Отборът записва загуба след загуба, а заради бойкот на футболистите Небойша Лекич беше освободен. Младият специалист Людмил Киров застана начело на тима, като днес ще дебютира в Разград.

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутори най-вероятно ще направи някои промени в състава си, но те не се очаква да бъдат драстични. На вратата се очаква да започне Ренан и пред него Сисиньо, Моци, Терзиев и Натанаел. Дяков и Махлангу ще са двойката в центъра на терена, а Лукоки и Вандерсон ще стартират на крилата. Марселиньо ще бъде в ролята на плеймейкър, а Швиерчок най-вероятно ще получи шанс да води атаката.

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Моци, Терзиев, Натанаел, Дяков, Махлангу, Марселиньо, Лукоки, Вандерсон, Швиерчок

ВЕРЕЯ: Георгиев, Ахмед, Иванов, Йоргенсен, Курупис, Ндомбу, Тевия, Танев, Малек, Вошурович, Огнянов

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа