ПФК Лудогорец съобщава, че продажбата на билети за домакинските мачове от третото участие на тима в груповата фаза на Лига Европа стартира на 11 септември 2018 г. (вторник). Пропуските ще бъдат пуснати на клубната база в Разград. На 20 септември шампионите приемат германския Байер (Леверкузен), на 8 ноември кипърския АЕК (Ларнака) и на 13 декември швейцарския Цюрих.

Цените на входните талони за изброените мачове са следните:
Централна трибуна – 25 лв.
Сектор "В" /блокове 3 и 4/ -  25,00 лв.
Сектор "В" /блокове 1,2,5,6/  - 15,00 лв.
Сектор "А" – 15 лв.
Сектор "А1" – 15 лв.
Трибуна "Моци" - 10,00 лв.
Малък ВИП - 100 лв.

ПФК Лудогорец въвежда специален режим на продажба на билетите за мачовете в Лига Европа, който ще бъде спазван стриктно.

- На 11 и 12 септември ще се продават билети само за притежателите на абонаментни карти, които могат с приоритет да си закупят входни талони и за трите мача, за да си гарантират желаните места на "Лудогорец Арена".
- От 13 септември (четвъртък) ще бъде в сила свободна продажба на билети за всички привърженици.
- От 13 септември се приемат заявки за билети от България и чужбина на мейл [email protected]

Важно! ПФК Лудогорец напомня, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена" и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа