Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров похвали младите футболисти от школата на шампионите за играта им в мача с Ботев, завършил 2:2. Херо разкри и една от трансферните цели на шампионите - Тодор Неделев. 

“Поздравления за тези момчетата. Показаха съдържателна игра. Разбира се, можеше да спечелим, можеше да загубим мача, но аз съм изключително доволен от тяхното поведение, от тяхното старание и дисциплина в играта. Имайте предвид, че имахме 17, 18, 19-годишни момчета в състава, което говори за добра работа в школата. Смятам, че те са футболисти с потенциал и всичко зависи от тях да успеят да го доразвият, и да се интегрират бързо в мъжкия футбол”, каза Херо пред Диема Спорт след последния мач от първенството този сезон.

“Няма да бъда коректен, ако отлича някого. Всички заслужават адмирации. Надявам се да си спечелят място в групата. Това е мое желание, на собствениците и общо на клуба. Ще бъде много добре за интигрирането на тези млади футболисти в първия отбор”, допълни Димитров.

Херо заяви, че в момента се работи по селекцията и трансфери тепърва ще бъдат правени. Той разкри, че проявява интерес към национала от Ботев Тодор Неделев, но все още не е ясно дали ще опита да го привлече. 

“Ако има нещо, ще го обявим веднага. На този етап се работи по селекцията. Надявам се екипът, който се занимава със селекцията, да изпълни своите задължения. Димо Бакалов е официално обявен. На този етап не мога да съобщя за други футболисти. Към Тодор Неделев съм имал интерес винаги. Всичко зависи от неговото желание. Винаги съм го харесвал като футболист и се надявам да работя някога с него”, завърши треньорът на Лудогорец. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА