Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира последните събития около тима. Той даде и отговор за бъдещето на "орлите", което той вижда с подмладяване на състава.

"Не мога да кажа, че съм доволен от играта и развитието - вижда се, че има сериозен спад. Не мога за себе си просто да го обясня, защото видно е, че имаме и силни мачове, и слаби мачове, отборът е малко позастарял, статистиката си е статистика, един от най-старите в топ 10 сме в Европа по средна възраст на отбора", коментира собственикът.

"Ако насочим фокуса си към лятото, много вероятно е да има промени в Лудогорец и в тима да бъдат привлечени нови футболисти, които да повишат конкуренцията. Има нужда, имаме футболисти на по 34-35 години, с тяхна помощ трябва да застъпват по-млади, така че няколко по-млади момчета, не казвам българи или чужденци, всичко зависи от качествата им, ще влязат в отбора, този Чибота, който взехме е на 21 години, това е бъдещето, да вкараме по-млади играчи", добави той.

"Стойчо Стоев пое риска да вземе отбора, когато отборът беше в мини криза, той ще остане, нито е работил по селекцията, нито е правил подготовка, лятото ще работи и по селекцията и по окомплектоването на тима, както и подготовката", добави шефът на Лудогорец по повод оставането на наставника Стойчо Стоев начело на тима.

"По-скоро ние сме много напред и колкото и назад да вървим другите не могат да ни стигнат. В крайна сметка първенството ни е интересно и е по-гледаемо от другите европейски първенства".