Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров бе бесен на съдийството след загубата с 1:2 от ЦСКА в 1/4-финал от турнира за Купата на България.

Специалистът нападна рефера Георги Кабаков, като изрази претенции за неотсъден червен картон за Александър Барт за фаул срещу Мисиджан.

"Смятам, че през първото полувреме играта беше равностойна, а през второто доминирахме. Имахме две чисти положения на Лукоки и Марселиньо, които обаче не успяхме да вкараме. Не искам да коментирам съдийството, защото меко казано съм отвратен. . Нека този мач бъде на съвестта на съдията. Загубихме един мач, в който не бяхме надигран по никакъв начин. Ако това на Барт срещу Мисиджан не е червен картон, не знам кое е.

За голямо съжаление неумението и малшанса при гредата, не ни дадоха шанса да реализираме и да спечелим мача. Като цяло обаче смятам, че през второто полувреме стояхме по-добре на терена.

След като получихме този удар от 25 метра (голът на Бодуров – бел.ред.), имаше някакво леко стъписване за няколко минути, но го преодоляхме бързо и първото полувреме беше напълно равностойно. Играем мачове през три дни през ялата есен, но няма какво да се оправдаваме", коментира Димитров.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018