Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров сподели впечатленията си за успеха на "орлите" с 2:0 над Ботошани в първа контрола за 2018 година. След края на мача Херо говори и за трансферните планове на разградчани, като призна, че очаква развитие по тази тема до дни.

"Приемам контролата като учебна игра. Нашата цел е първенството и мачът с Милан. Вижда се, че краката на футболистите са тежки. Постепенно трябва да изчистим тези неща", започна Херо.

"Първите няколко срещи ще заменям по две единадесеторки, след това вече ще търся състава за титулярните мачове. Изводите ще си правя по-натам. Резултатите от контролите срещи не са важни. Смятам, че футболистите от първата част се справиха по-добре. Доволен съм от включването на младите Светослав Ковачев и Янков".

"Имаме си селекционен съвет. Хората работят в този аспект. Очаквам до няколко дни развитие по тези неща. Търсим играч и на позицията краен бранител. Дори и с този състав, имаме качества да постигнем своите цели. Не мога да говоря в детайли за Кешеру. Предложили сме му договор. Щом сме го направили, значи разчитаме на него и го искаме", добави наставникът на Лудогорец.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018