Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо, коментира победата на своя тим с 4:2 над Ботев (Пловдив). Той сподели, че е доволен от отговора на неговите футболисти, след като изостанаха в резултата, като добави, че съжалява за червения картон на капитана Дяков.

"Първият гол стана след случаен рикошет във втората минута. Хубавото е, че успяхме след това бързо да се върнем. Отбелязахме два гола, но в последните минути на полувремето направихме една много груба тактическата грешка и индивидуална бих казал и допуснахме втори гол. От там напрежението се увеличи в нашия състав, защото търсим победата във всеки мач. Като че ли се наруши баланса в нашата игра. От средата на второто полувреме вече трайно владеехме инициативата и успяхме да вкараме още два гола", каза Димитров.

"Жалко, че Дяков допусна този картон. Не можах да разбера дали чакаше сигнал от съдията или се получи някакво неразбирателство със съотборниците му. За голямо съжаление получи втори жълт картон и няма да играе следващия мач", добави наставникът на Лудогорец.

"Направихме още една крачка към шампионската титла. Докато има теоретическа възможност, аз не мога да кажа, че сме шампиони. Има още доста кръгове, много точки могат да се разиграят", завърши Херо.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА