Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру изрази задоволство от успеха на тима с 2:0 над Пирин в среща от 20-ия кръг на Първа лига. След този успех "орлите" отново се изкачиха на първото място във временното класиране и ще посрещнат 2018 година като лидери.

"Беше важно да запазим първото място преди паузата в първенството. Срещнахме един от най-добре организирани отбори. Трудно е играе срещу такава защита . Имахме проблеми с този отбор и преди. Притежавахме топката над 70% от игровото време. Солиден мач изнесохме и заслужено спечелихме“, коментира Кешеру.

Той говори и за жребия за 1/16-финалите в Лига Европа, който противопостави Лудогорец срещу Милан: " „Това е един от най-трудните отбори, срещу които можеше да се изправим. Миналата година отпаднахме от Копенхаген. Мач за историята на Лудогорец, както бяха мачовете с ПСЖ, Арсенал и другите. Трябва да се насладим на тези мачове. Каквото има да се случи, ще се случи.“

Относно предстоящия сблъсък за Купата на България срещу ЦСКА, Кешеру сподели интересно мнение, че двубоят на „Българска армия“ ще бъде „битка за мъже“.

"Трябва да преминем в следващия кръг за Купата без значение как. Ще бъде голяма битка за мъже. Трябва да направим всичко, за да се класираме напред. Трябва да забравим за тактика и такива неща, трябва да продължим. Наслаждавам се на момента в Лудогорец. Уважавам клуба, колегите си, треньорите. Този отбор има огромен потенциал. Продължихме напред за Лига Европа. Чувствам се добре, ще видим какво ще стане с моя договор“, завърши румънският нападател.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗOН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018