Една от звездите на Лудогорец и най-резултатен чужденец в родното първенство Марселиньо бе изключително доволен след гола си за успеха с 1:0 над Черно море, а след него заяви, че ЦСКА е най-сериозният конкурент на „орлите“ от Разград за шампионската титла този сезон.

“Тренираме такива удари. Страхотен удар. Няма значение кой вкарва, важно е три точки. Следя позицията на вратаря. Много съм щастлив, че вкарах”, сподели бразилецът за страхотниси гол от фаул, който реализира във Варна за минималната победа срещу „моряците“.

“Можехме да вкараме още 2 или 3 гола. И половин на нула да е, важни са трите точки. Черно море имаше удари, но нямаше чисти положения. Всеки мач трябва да бием. Няма да е лесно“, допълни още плеймейкърът.

„Накрая е важно да си първи, а не сега. За мен най-сериозната конкуренция е ЦСКА. Не защото са най-близо, а защото играят добър футбол. Ако бяхме загубили днес, щеше да стане много лошо. Ние сме първи и трябва да задържим първото място до края на шампионата. Сега започваме да мислим за Лига Европа и за мача срещу Брага”, завърши Марселиньо.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма